Średnia ocena systemu:
<< < 652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"I would like the quicker answers to the questions from reservation stuff."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-24 16:01
"Bez zarzutu !!!!!!!!!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-24 10:46
"Bardzo fajnie sprawnie i nieomal błyskawicznie. Podoba mi sie że opis jest zgodny z rzeczywistością i to ze jest duzo zdjęć. A najważniejsze że widać kalendarz rezerwacji."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-23 18:45
"Zarówno system rezerwacji jak i poziom świadczonych usług przez kompetentne osoby zasługują na najwyższą ocenę."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-23 12:54
"system rezerwacji jest ok."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-23 12:33
"we have absolutely no complaints"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-23 10:36
"rezerwacja byla b. szybka, klucze do aparatmentu byly na czs dostarczone"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-23 07:43
"Super,bezproblemowo,cala ,,operacja,,12 minut "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-22 23:44
"Bardzo wygodny, przejrzysty, świetnie, że sa fotografie. Nie wiem tylko czemu zawsze oferowane przy zdjęciach ceny sa nizsze od faktycznych."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-22 21:55
"Brak możliwości wyszukiwania po nazwie apartamentu i adresie."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-22 13:55
"Worked fine!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-22 12:28
"Troszke mi sie nie podoba formularz, ale ewentualne pomylki na miejscu sie sa wyjasniane od reki :))"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-22 10:13
"Szybko, sprawnie, dokładnie. Naprawdę polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-22 08:38
"Jak dla nas obsługa suuper!! 6 +"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-22 00:21
"Not being able to pay deposit by credit card at the time of making reservation on website was a downside."
Ocena:starstarstar
2005-08-22 00:02
<< < 652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.059 s